Dokrak Thaise Massage Almere01 004

Thaise massage met of zonder olie:

  • 1/2 uur massage: € 30
  • 1 uur massage:  € 50
  • 1 1/2 uur massage uur:  € 75
  • 2 uur massage: € 100

Openingstijden:

  • Maandag t/m Zondag van 10 uur ’s ochtends tot  7 uur ’s avonds.

Boekingen kan via onze ‘Reserveren’ pagina (bij voorkeur) of via telefoon
06 – 84524330. Informatie inwinnen kan ook via info@dokrak-thai-massage.nl.

Ook kunt u bij ons kadobonnen kopen. Een leuk kado voor een goede vriend(in) of familie! Als u 4 kadobonnen koopt krijgt u 10% korting, dus 45 euro per uur massage i.p.v. 50 euro.

Bij Dokrak Thaise Massage Almere worden absoluut geen erotische massages gegeven!

Geschiedenis van Thaise massage
Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud. Van oorsprong Indiaas, is deze massagevorm samen met de boeddhistische monniken naar Thailand gekomen. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest voelt zich bevrijd. Dit holistische idee – onverbrekelijke verbinding van lichaam en geest – heeft zijn wortels in het boeddhisme. De Thaise massage is een onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie.

Traditionele Thaise massage zonder olie
Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yoga-posities gebracht. Daarom noemt men Thaise massage ook wel eens schertsend “yoga for lazy people”. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. Bij de traditionele Thaise massage komt er geen olie aan te pas. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deficiënties langs de energielijnen te weg te werken. De combinatie van energetische en fysieke aspecten is uniek aan Thaise massage, en datzelfde geldt voor de gevolgen. Deze oude massage wordt omschreven als een gift voor het lichaam (fysiek), de geest (spiritueel) en het gevoel (emotioneel). Het is een manier om ziekte te verhinderen, een hulpmiddel bij het oplossen van blokkades vóór zij zich psychisch of fysiek manifesteren, en voor het verhogen van de flexibiliteit. Tijdens de Thaise massage wordt gemakkelijkzittende kleding gedragen en de massage gebeurt op een futon of matras.

Traditionele Thaise massage met olie
De massage heeft tot doel het lichaam en geest volledig te ontspannen. Vaak wordt er gewerkt met aromatische olie, geurende bloemen of wierook om tot een diepe ontspanning te komen.Een verademing in onze hectische tijd waarbij u volledig tot rust komt.

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert Chi (Lom)

Reacties zijn gesloten.