Intro Dokrak Thaise Massage Almere

Dokrak staat voor ‘Crown flower’, een witte bloem, die in Thailand veel wordt gebruikt bij bruiloften. Een bloem die geluk en voorspoed brengt.

Mijn naam is Dauw, een gediplomeerde Thaise masseuse met vele jaren ervaring. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt in de succesvolle massagesalon Wat Pho in Amsterdam Noord. Nu ben ik mijn eigen Thaise massagesalon begonnen in Noorderplassen West in Almere. Mijn massagesalon is gelegen aan de Radar op het eiland over de brug. Toegang tot de massageruimte is aan de rechterkant van het huis. U kunt kloppen op de deur of even aanbellen bij de voordeur.
01 002
3489703_orig
Thaise massage kent veel vormen die zijn gericht op herstel van lichaam en geest. Basis is de Thaise massage zonder olie waarbij met behulp van drukpunten en strekbewegingen het lichaam wordt behandeld. Deze vorm van massage is zeer geschikt voor mensen met pijnklachten aan de nek, rug of schouders. Ook voor sporters die een meer intensieve massage wensen is deze vorm zeer geschikt. Voor de mensen die meer geestelijke ontspanning zoeken, is er de massage met warme olie. Doel is volledige ontspanning van geest en lichaam. Als u in slaap valt tijdens de massage is het doel bereikt!

Ik hoop uw binnenkort te kunnen verwelkomen.

Boekingen kan via telefoon 06 – 845 243 30 of via het boekingsformulier. Meer informatie vragen kan via: info@dokrak-thai-massage.nl

Dauw

Dokrak Thaise Massage Almere

Reacties zijn gesloten.